För dig med ett stort intresse för djur

Greg Persson Djur

Det finns en uppsjö av information för dig med ett stort intresse för djur av olika slag. Här kommer ytterligare en artikel i det ämnet. Vi vet att husdjur är något som uppskattas och att de räknas som familjemedlemmar är inte alls svårt att förstå.

Våra trogna husdjur

Om man köper sig en hund eller katt och får hem den när den är 7-9 veckor så följer den oss länge och blir en naturlig del i familjen. Trognare vänner får man leta efter. Självklart så blir det ett tomrum den dagen de lämnar oss och går över regnbågsbron till sina andra kompisar som redan gått före. Passa på att skaffa en t-shirt eller annat plagg med motiv av ditt favoritdjur på. 

Skaffa nya husdjur

Det är svårt att ersätta ett djur som har gått vidare och lämnat oss. Kanske därför är det många som väljer att regelbundet skaffa sig en ny innan detta sker. Då får den nya familjemedlem fostras av både er och det äldre djuret. På så sätt så kommer känslan av tidigare husdjur att stanna kvar i huset på något sätt. Om man är van att det ska finnas något husdjur i hemmet så blir det oerhört tomt den dagen de försvinner. Det bästa är nog att innan det blir allt för tomt skaffa sig något nytt husdjur.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/