Underbara vinteraktiviteter

Greg Persson AktiviteterUtomhus

Vi går som sakteliga mot vintern och det kan på många sätt vara en härlig årstid för den som tycker om olika vinteraktiviteter. Vi vill gärna påstå att vi är alldeles för mycket inomhus och vi behöver vara ute för att få frisk luft och röra på oss. Det är hälsosamt för oss.

Kalla krispiga vinterdagar

Är det kallt så få vi klä på oss lite extra för att hålla värmen. Många gånger så beror utomhusaktiviteterna var man bor. Finns det vatten i närheten där ni bor så kan ni när isen lagt sig och är tillräckligt tjock ordna så det går att åka skridskor där. Se till att alla har den utrustning som krävs för att åka skridskor. Redan vid 4 centimeters tjock is så kan man åka skridskor men det kan vara en fördel att vänta tills kärnisen blivit tjockare än så för att vara riktigt säker. Använd alltid isdubbar om man är ute på en sjö som det frusit is på oavsett tjocklek på isen.

Hitta en härlig pulkabacke

Om inte skridskor är det som intresserar så kanske en backe och lite pulkaåkning kan vara något som kan passa familjen. Det behöver inte alla gånger vara något jättestor och lång backe för att man ska få lite fart på pulkan eller vad man nu vill åka på. Även här så gäller det att man har varma kläder som gör att man inte fryser. Hjälm är också något som kan vara bra att ha om det är en stor backe. Se även till att ta med varm choklad och några mackor som kan intas oavsett vilken aktivitet ni gör utomhus.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/