Mer tid med familjen

Greg Persson Aktiviteter

Något som vissa känner som en bristvara är tiden, den räcker inte till för en del av oss och vi försöker att göra allt för att få mer tid med familjen och andra i vår omgivning.Att planera sin tillvaro blir allt mer viktigt för att hinna med allt som vi önskar vi skulle kunna göra. Det finns mycket som man kan göra för att få mer tid för varandra. Samtidigt så vill vi påpeka att det kanske inte passar alla utan försök hitta vad ni kan göra för att skapa mer tid.

  • Genom att anlita en städfirma så avlastar vi oss själva den tiden som det tar att hålla våra hem rena och fina. Vi kan ta städfirman NOX som exempel där man kan boka hemstädning varje vecka om man så önskar.
  • Samåkning till träningar gör att man inte behöver skjutsa sitt barn barn varje vecka till träningen. Förutom att man spar tid så spar man drivmedel också och bli mer miljövänlig.
  • Se över sin arbetstid för att se om man ekonomiskt kan gå ner i arbetstid utan att göra någon större förlust på detta. Vi kanske överlag arbetar allt för mycket och att se över arbetsrutiner och annat kanske det blir mindre arbetstimmar som är övertid.
  • Att skapa veckomatsedel pratas det om en del och det är helt klart något som spar tid att kunna storhandla och förbereda för veckans luncher och middagar. genom att göra lunchlådor så spar man också pengar istället för att äta ute varje dag.

Vi hoppa verkligen att ni hittar något som ni kan göra i er familj för att spara tid och kunna umgås mer med varandra. Det finns som sagt inga färdiga lösningar som passar alla utan det gäller att prova för att se vad som fungerar för just er familj.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/