Friluftstips

Greg Persson Utomhus

Även om man kan vistas ute i naturen på vintern så är det faktiskt om man ska vara helt ärlig aningen för kallt, men nu när våren är kommen ska man verkligen ta chansen att vistas i naturen så mycket det bara går och därför kommer här några friluftstips.

Nature in south Sweden

Vandra

Något som är väldigt härligt att göra ute i naturen är förstås att vandra och det oavsett om man bara tar en promenad i skogen eller ger sig ut på en riktig långvandring uppe i fjällen. Ett bra tips när man vandrar är förstås att ha med sig en liten matsäck eftersom ingenting smakar så gott som en macka och lite varm choklad ute i naturen.

Fiske

En annan härlig naturupplevelse är förstås att fiska. Dessutom kan man ju fixa middagen om man har tur. Dock är det ju för de flesta själva naturupplevelsen och fridfullheten i att stå med ett spö och blicka ut över vattnet som är det bästa med att fiska. Kom bara ihåg att det krävs fiskekort.

Plocka bär eller svamp

Att plocka blåbär, lingon, hjortron eller varför inte svamp är också en härlig sak att göra ute i naturen, framför allt om man hittar något riktigt bra ställe att plocka på. Ta med en svampbok med ut på promenaden så man är säker på att bara plocka ätbara svampar.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/