Hitta familjens träningsrutiner

Greg Persson AktiviteterTräning

Som familj så är det alltid ett pusslande med tider och det ena händer efter det andra. Barn ska skjutsas till skola, träning och andra aktiviteter. Som förälder så gäller det att planera så man hinner med allt som ska göras. Hus och hem ska hållas efter och man ska själv få både egentid och tid för träning. Det gäller att hitta familjens träningsrutiner.Familjens träningsrutiner

Skapa ett schema

Det kan låta tråkigt att skapa ett schema men kan hjälpa till att hålla koll på vad som är på gång. Man får också en bild över vad som är på gång och när saker och ting händer. Vi ponerar att barnen har träning på tisdagar och torsdagar. Då kan det finnas en anledning att även föräldrar lägger in sina träningstider även då. Se också till att allt är packat och klart med vattenflaska och allt för att vara redo för ett träningspass. Det ska inte behöver funderas över vad som kommer att ske utan man har klart för sig vad som är på gång.

Skapa rutiner tillsammans

Tillsammans så kan ni skapa bra rutiner. Visst är det bra om barnen också har koll på vilka träningstider som både de och ni som föräldrar har. När barnen blir lite äldre så kanske ni börjar träna tillsammans. Det kan vara värdefull tid som ni gör något tillsammans. Tiden går fort och snart har de skaffat sig eget boende och tiden ni har nu kommer inte tillbaka. Visst kan det vara så att även om de flyttat hemifrån vill träna tillsammans med sina föräldrar.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/