Passande foder till din fyrbente vän

Greg Persson Djur

Beroende på vad för djur du har finns det massvis av bra foder. Lägg din beställning online så slipper du besöka en fysisk butik. Du kan dessutom få tips och råd för vad som passar just ditt djur. Det kan skilja sig enormt utifrån djursort, kön och ras. Därför är det också bra att veta vad du behöver innan du beställer.

Fodrets framtid

Framtiden för foder och föda ser inte ljus ut med tanke på den torka som bönderna har blivit drabbade av. Marken har sedan 2018 varit dålig bland annat i Kalmar, men drabbar främst de lantbrukare som befinner sig i norra delen av Sverige. Den här torkan påverkar både atmosfär och jord.

Anledningen till den extremt torra marken är just regnbristen som har varit de senaste åren. Med regnbrist och höga temperaturer i kombination blir marken fortsatt torr och ofruktbar. Fortsätter den här trenden kommer vi behöva producera foder på ett annat sätt. En lösning de har hittat i vissa delar av Sverige är att ekobönder har fått ett specialtillstånd att ge djuren foder som inte är ekologiskt. Till slut kan dock det fodret som inte är ekologiskt drabbas lika hårt och då krävs en långsiktig lösning.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/