Härliga utomhusaktiviteter

Greg Persson TräningUtomhus

Fler fysiska aktiviteter utomhus ger dig inte bara bättre kondition utan tar dig ett steg närmare till den friska naturen. Eftersom Sverige bjuder på alla årstider är det på tiden att du tittar närmare på aktiviteter som täcker alla väderformer. Även om det är snö och rusk går det att få ut mycket av utomhusaktiviteterna om man ser till att planera allting rätt.Längdskidåkning

Skidsport är tillbaka!

Skidsport har alltid varit stort i Sverige och tack vare det svenska skidlandslaget har både längdskidor och slalom blivit eftertraktade utomhusaktiviteter efter några års dvala. Den mest allsidiga träningen får man i längdskidspåret eftersom man stakar sig både nedåt och uppförs. När det gäller det alpina så får man lägga ned aningen mer på utrustning och liftkort men givet vilket äventyrsvärde man får ut av det så är det inte så konstigt att utförsåkning har så många utövare.

Fjällmarken året runt

Vi är välsignade med vackra fjäll- och dalmarker i Sverige. Året runt har vi möjligheten att vandra i fjällen och njuta av den friska luften genom varje andetag. Fjällvandring är det optimala friluftslivet och det är inte speciellt dyrt att ta del av under sommar eller vinter. Det kan vara värt att investera en liten slant i utrustningen så att du skyddar dig mot blött och kallt.

Cykling på sommaren

Cykelsport har alltid varit stort i Sverige med flera storlopp landet över under sommartider. Man behöver inte ha tävlingsambitioner för att använda cykeln på sommaren. En alldeles utmärkt aktivitet på sommaren är att ta cykeln och åka på en lång rundtur längs det svenska sjö- och naturlandskapet. Gör i ordning mat innan du ger dig av och hitta sedan den underbaraste platsen i naturen där du avnjuter din måltid i solen.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/